Sheraton Poznan Hotel

4.3 (105recenzji)

ul. Bukowska 3/9, Poznań, 60-809, Polska   •   Czas Lokalny:     •  Telefon: (48) (61) 655 2000  

4.3

Restauracje i Bary

w Sheraton Poznan Hotel


W hotelu Sheraton w Poznaniu możesz rozkoszować się doskonałą atmosferą, smakując dania serwowane w naszych restauracjach i barach. Zaczynając od śniadania w Fusion, przez lunch w Qube Vodka Bar & Cafe aż do kolacji w stylu tex-mex w SomePlace Else. Zrobimy wszystko, aby to Sheraton Poznan Hotel stał się Twoim ulubionym miejscem na kulinarnej mapie Poznania.

Sprawdź oferty kulinarne >

 
=""/
=""/
=""/

SOMEPLACE ELSE

Pub w Poznaniu, w którym panuje luźna atmosfera. Idealne miejsce wspólne oglądanie transmisji sportowych lub spotkania z przyjaciółmi. Do dyspozycji gości pozostawiamy 6 telewizorów LCD oraz duży ekran. Dobra muzyka, profesjonalna obsługa, wyśmienita kuchnia tex-mex sprawią, że chętnie tu wrócisz.

GODZINY OTWARCIA
Poniedziałek - Niedziela | od 12:00

REZERWACJE
61 655 2000

Więcej informacji na stronie >

QUBE VODKA BAR & CAFE

Znakomite miejsce na lekkie śniadanie, popołudniową przekąskę i drinka. Otwarty do późnego wieczora Qube oferuje szeroką gamę wódek oraz ciekawe kompozycje drinków i koktajli. Integralną część Qube stanowi salon kominkowy The Fire Place Lounge, gdzie można zrelaksować się z kieliszkiem dobrego alkoholu, filiżanką kawy czy herbaty

GODZINY OTWARCIA
Poniedziałek - Niedziela | 10:00 - 24:00

KONTAKT
61 655 2000

 
=""/

FUSION

 

Miejsce spotkań w centrum Poznania, oferujące otwartą kuchnię, z której serwowane są dania w stylu fusion, łączące europejski gust z orientalną egzotyką. Działa na wyobraźnię i pobudza zmysły. Fusion to niepowtarzalność i kreatywność w poszukiwaniu nowych, zaskakujących kompozycji smakowych.

Odwiedź stronę Fusion >


NASZ SZEF KUCHNI

 

Michał Konwerski pochodzi z Warszawy, w branży gastronomicznej pracuje od 13 lat. Karierę zaczynał w warszawskich hotelach międzynarodowych sieci. Kolejnym etapem w jego karierze była praca na Stadionie Narodowym w Warszawie. Miał tam okazję gotować dla najważniejszych osób w państwie, ich międzynarodowych gości oraz licznych gwiazd muzyki i sportu. Przed dołączeniem do zespołu Sheraton Poznan Hotel, Szef Michał zarządzał gastronomią Hotelu Arłamów w Bieszczadach. Pełnił również rolę ambasadora polskiej kuchni, popularyzując rodzime smaki podczas podróży po amerykańskich uniwersytetach.

=""/

Przygotowując dania, Michał stawia przede wszystkim na najwyższą jakość produktów, gdyż jak wierzy, to właśnie odpowiedni dobór składników leży u podstawy sukcesu każdego dania.

Ceni  kuchnię francuską i jej wpływ na nowoczesną sztukę kulinarną.

Wolne chwile najchętniej spędza przemierzając miasto na samodzielnie złożonym retro rowerze.